Легендата на българския футбол - Красимир Балъков, говори на пресконференцията

...
Легендата на българския футбол - Красимир Балъков, говори на пресконференцията
Коментари Харесай

Балъков за Хубчев: Той има воля да премине през това

Легендата на българския футбол - Красимир Балъков, приказва на конференцията на по мотив идния „ Мач на вярата “. Той поддържа някогашния си съотборник в националния тим Петър Хубчев, който се бори с подла болест. 

" Ние със Стилиян имаме доста хубави прекарвания във футбола. Няма по какъв начин на един подобен човек като него да кажеш „ Не “. Още първия път като завъртя телефона, му споделих да не се тормози, че ще съм на линия. Време е да се обърна към почитателите: „ Да участват на подобен театър, тъй като съчетава шоу и футбол с значима обществена идея. И в България стават хубави неща. Да покажем на света, че сме хора “, стартира Балъков.

„ За мен беше изненадваща тази вест, която Стилиян разгласи (б.р. – че Петър Хубчев е болен от левкимия). Искам да кажа на Петър Хубчев, че точно това е футболът – нещо неповторимо, можеш да печелиш и да губиш, само че когато пристигна такава борба, с която Стилиян се пребори, чакаме и той да се пребори, той има воля да премине със същия резултат, с който Стилиян. С него сме. Ще му вдъхваме религия и вяра. Сигурни сме, че ще даде всичко от себе си да премине през тази борба “, сподели той по адрес на Петър Хубчев.

„ Аз преди един-два дни играх голф с Христо Стоичков и той сбито ми сподели: „ Е ти какво очакваш? Винаги съм във форма “. Само за едно нещо се тормозя, по моето време най-силното качество беше играта в дълбочина – това качество, което имах ме вкара в златния тим на САЩ’94. Явно ще би трябвало да променим тактиката, да играем на крайник, като виждам хората в нахлуване. Излизаме на терена за хората, които ще ни поддържат “, приключи Красимир Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР